Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Hakeminen

Espoon kaupunki on tehnyt ostopalvelusopimuksia joidenkin yksityisten varhaiskasvatusyksiköiden kanssa. Näissä yksiköissä hoitomaksut ovat samat kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Ostopalveluvarhaiskasvatukseen haetaan kuten kunnalliseenkin varhaiskasvatukseen. Osaan näistä yksiköistä haetaan olemalle yksikön yhteyshenkilöihin suoraan yhteydessä. Tieto hakumenettelystä ilmenee varhaiskasvatusyksiköiden omilta sivuilta:

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Hakeminen_varhaiskasvatukseen

HUOM, Kun haet päiväkoti Pikku Omenaan, muista maksaa jonomaksu. Lapsi kirjataan jonoon jonomaksun näkyessä Osuuspankin tilillämme.

Halutessasi voit sopia tutustumiskäynnin päiväkodin kanssa.

Jonomaksu:

Lapsen ilmoittamisesta jonottamaan paikkaa peritään 30 euron suuruinen jonomaksu. Jonomaksu suoritetaan tilille Osuuspankki FI40 5723 8120 1237 22. Viitettä ei ole, mutta liitäthän lapsesi nimen ja syntymäajan viestikenttään. Jonomaksu maksetaan jonoon ilmoittautumisen yhteydessä. Jonomaksua ei palauteta.

Mikäli ette jostain syystä enää halua jonottaa paikkaa, tai ole kiinnostuneita paikasta, toivomme teidän ilmoittavan siitä meille mahdollisimman pian.

Päivähoitomaksut perustuvat Espoon kaupungin maksumääräyksiin ja ovat samansuuruiset kuin kunnallisessakin päivähoidossa.Päiväkoti Pikku Omena, Nelikkokuja 2, 02210 ESPOO, Puh. 0503730496

  näytä normaaliversio » Ylös